Otvoren novi maximarket Tommy u Zadru

66

U subotu, 4. ožujka, trgovački lanac Tommy otvorio je još jednu trgovinu u Zadru, na adresi Put stanova 46

Maximarket prodajne površine od gotovo 500 kvadratnih metara, najveća je Tommyjeva trgovina na području grada Zadra u kojoj je novo radno mjesto pronašlo 20 zaposlenika.

Iz bogate ponude posebno se izdvajaju odjeli svježeg voća i povrća, te delikatesa, a poseban interes privukao je odjel svježeg mesa kontroliranog podrijetla, koji je ujedno i prva Tommyjeva mesnica na području grada Zadra.

Uz navedene, u novom maximarketu otvorena je i treća Bobisova pekarnica u Zadru, koja kupcima nudi svakodnevno svježi kruh, peciva i kolače.

Posjetitelji su na otvorenju mogli uživati u degustacijama Tommyjevih privatnih robnih marki, a uz balone, prvim kupcima dijelili su se i prigodni pokloni.

Zanimljivo je istaknuti poklon bonove kojima će se do 8. ožujka nagrađivati svaka kupovina u iznosima većim od 200 kn, 300 kn, 400 kn i 500 kn, koji će se moći iskoristiti najkasnije do 26. ožujka.

Radno vrijeme novog Tommyjevog maximarketa u Zadru je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 21:00h, te nedjeljom od 7:00 do 20:00h, a za sve kupce osiguran je besplatan parking.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here