Tvrtka Laser Line slavi 25 godina poslovanja

120

Osnovno usmjerenje tvrtke Laser Line, koja ove godine slavi 25 godina poslovanja, je kompletan inženjering na realizaciji računarski podržanih informacijskih sustava, uz primjenu najnovijih dostignuća na području računarske tehnologije, sistemske i aplikativne programske opreme

Programska oprema se razvija u ORACLE tehnologiji, koja predstavlja jednu od svjetski najpoznatijih platformi za razvoj informacijskih sustava.

Primarna usluga koju Laserline nudi jest implementacija vlastitog ERP-a za industrije trgovine i turizma, uz konzalting u redizajnu poslovnih procesa, planiranje promjene informacijskog sustava, prilagodbu ERP-a specifičnim poslovnim procesima investitora, integraciju i razvoj sučelja sa vanjskim partnerima, te uz kvalitetnu podršku u fazi produkcije. Vlastiti moduli za BI (Business Intelligence) i CRM (Customer Relationship Management) su nativno integrirani s ERP-om.

Laserline ove godine obilježava 25. godišnjicu poslovanja te potaknuti tom prigodom iz tvrtke poručuju: “Iskreno se zahvaljujemo svim svojim poslovnim partnerima na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji. I dalje ostajemo posvećeni svojim klijentima jednakom kreativnom snagom, a budućim klijentima poručujemo da nam daju povjerenje jer je naš poslovni princip svih ovih godina vrlo jednostavan, a to je brza implementacija informacijskog sustava i izgradnja dugoročnog odnosa s klijentom kroz kvalitetno održavanje i svakodnevnu podršku.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here