Tvrtka Laser Line slavi 25 godina poslovanja

8

Osnovno usmjerenje tvrtke Laser Line, koja ove godine slavi 25 godina poslovanja, je kompletan inženjering na realizaciji računarski podržanih informacijskih sustava, uz primjenu najnovijih dostignuća na području računarske tehnologije, sistemske i aplikativne programske opreme

Programska oprema se razvija u ORACLE tehnologiji, koja predstavlja jednu od svjetski najpoznatijih platformi za razvoj informacijskih sustava.

Primarna usluga koju Laserline nudi jest implementacija vlastitog ERP-a za industrije trgovine i turizma, uz konzalting u redizajnu poslovnih procesa, planiranje promjene informacijskog sustava, prilagodbu ERP-a specifičnim poslovnim procesima investitora, integraciju i razvoj sučelja sa vanjskim partnerima, te uz kvalitetnu podršku u fazi produkcije. Vlastiti moduli za BI (Business Intelligence) i CRM (Customer Relationship Management) su nativno integrirani s ERP-om.

Laserline ove godine obilježava 25. godišnjicu poslovanja te potaknuti tom prigodom iz tvrtke poručuju: “Iskreno se zahvaljujemo svim svojim poslovnim partnerima na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji. I dalje ostajemo posvećeni svojim klijentima jednakom kreativnom snagom, a budućim klijentima poručujemo da nam daju povjerenje jer je naš poslovni princip svih ovih godina vrlo jednostavan, a to je brza implementacija informacijskog sustava i izgradnja dugoročnog odnosa s klijentom kroz kvalitetno održavanje i svakodnevnu podršku.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here