Tvrtka Mall.hr dobila Shopper’s Mind Committee Award

Online trgovina Mall.hr je u prvoj godini poslovanja napravila veliki skok na hrvatskom tržištu i zato je dobila posebno priznanje komisije natjecanja web trgovac godine, koja svake godine dodijeli nagradu Shopper’s Mind Committee Award onoj online trgovini koja se prošle godine najviše isticala

Komisija je ove godine izabrala Mall.hr kao trgovinu koja je, od 50 hrvatskih online trgovina, od siječnja 2016. do ožujka 2017. zabilježila najveći porast.

Hrvatska online trgovina Mall.hr je dio internacionalne skupine Mall Group, koja je vlasnik najvećih online trgovina u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji.

“Mall.hr je nova online trgovina u Hrvatskoj, zato smo prošle godine sve usmjerili na to da bolje prilagodimo ponudu i usluge hrvatskom tržištu. Iskustva Mall Group iz drugih europskih država pokazuju da je svako tržište specifično stoga smo se trudili slušati hrvatske kupce i približiti im svoju prodajnu uslugu, što su prepoznali i kupci”, rekla je Lea Benedejčič, direktorica online trgovine Mall.hr na podjeli nagrade Shopper’s Mind u Zagrebu.

Kaže da ih nagrada i rezultati raduju, jer dokazuju da su se ulaska na hrvatsko tržište primili na pravi način. Prvu godinu rada su posvetili prilagođavanju hrvatskom tržištu, te upoznavanju navika kupaca, a za drugu poslovnu godinu imaju još ambicioznije ciljeve. Nagradu Shopper’s Mind Committee Award vide kao dodatni poticaj za kolege koji su dio online trgovine Mall.hr.

Online trgovina Mall.hr ima u ponudi čak 15 kategorija u kojima kupci mogu kupovati automobilske pneumatike, IT opremu, audio i video opremu, sportsku opremu, hranu i dodatke za njegu pasa i mačaka, dječju opremu, igračke, sve za opremanje doma, alat i ostale dodatke za uređenje vrta i doma, te artikle brze potrošnje poput deterdženata, sredstava za čišćenje, dodataka za osobnu njegu, parfema, … Mall.hr je online shopping centar u kojem može kupovati cijela obitelj.

Narudžbe dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, čak i na otoke, a kupci svoje narudžbe mogu preuzeti i osobno, na mjestu za isporuku u Zagrebu.

1 COMMENT

  1. Postovani, prema vlastitom iskustvu ne preporucujem potrsoacima izlaganje riziku kupovanja robe sa MALL.HR. Pretpostavljam da je za ovakav uspijeh otgovoran arogantni odonos prema potrosacima gdje se rizik slanja neispravne robe tereti na kupca.

    Kao primjer moja narudjba na MALL:HR je vezana za TV u vrijednosti od 4500kn. Prilikom dostave je TV bio slomljen/ostecen. Na moj zahtjev da se isporuci novi i spravni artikal, ja sam dobio ovo arogantno objasnjenje- citiram “s obzirom da ste potpisali dostavnicu i time potvrdili preuzimanje paketa bez oštećenja na vanjskoj ambalaži iako je na jednoj od slika vidljivo oštećenje amblaže, a do oštećenja samog televizora, prema našem iskustvu, nije moglo doći bez da i vanjska amblaža ne bude oštećenja u ovom trenutku ne možemo pokrenuti postupak za naknadu štete uslijed transportnog oštećenja” u vezi [Ticket#2017050610002517] SV: Slomljen TV prilikom dostave – MALL.HR narudzba 96887133/Dostava 1122041611

    Dali je ovakav odnos prema potrosacima koji svoje povjerenje daju ovoj trgovini uposte i moguce 2017?
    Molim http://www.jatrgovac.com da ne promovise ovako neozbiljnu tvrtku i ostale potrosace izlaze riziku jel ocito rizik nespravane/slomljene robe je vas licni rizik. Mislim da bi MALL.hr trebalo biti dodeljen SHOPPERS PIECE OF MIND DESTROYED AWARD.
    LP Predrag

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here