Udruga slijepih Zagreb pokrenula online shop

18

Krajem prošle godine Udruga slijepih Zagreb predstavila je hrvatskoj javnosti završetak prve faze projekta Sapuni s točkicama koju su realizirali, uz Udrugu slijepih Zagreb, Zadruga Martinov plašt i agencija za komunikacijski menadžment Apriori World

Cilj ovog projekta je zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba uz potporu stručnog savjetovanja s ciljem stvaranja prepoznatljivih suvenir sapuna s točkicama koje predstavljaju simbol brailleovog pisma kojim se koriste slijepe osobe.

S današnjim danom pušten je u rad i prvi online shop pokrenut od jedne udruge slijepih u Republici Hrvatskoj. Javnost od danas može naručivati sapune putem web stranice www.sapunistockicama.com te kupnjom sapuna pružiti potporu drugoj fazi projekta kojemu je cilj zaposliti što više slijepih i slabovidnih osoba.

”Pokušavamo pratiti trendove i nove načine predstavljanja i trgovanja koje pružaju nove tehnologije. Naše iskustvo je bilo samo teoretsko no zahvaljujući našem volonteru konzultantu g. Danijelu Koletiću i njegovom timu iz Apriori Worlda, uspjeli smo zajedno s timom koji je radio web stranice i dizajnericom Monikom Rastovac napraviti inovaciju s kojom želimo potaknuti i druge udruge s osobama s invaliditetom da se prilagode trendovima” rekao je izvršni direktor Udruge slijepih Zagreb g. Goran Denis Tomašković.

Osim online trgovine u tijeku su pregovori sa suvenirnicama i atraktivnim trgovinama koje posjećuju brojni turisti s ciljem da se ovaj proizvod nađe na što više atraktivnijih pozicija.

Također će postojati mogućnost naručivanja personaliziranih sapuna kao zanimljivog korporativnog poklona.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here