Dr. Organic Hemp Rescue tretman

87

Dr. Organic Hemp Rescue tretman uključuje Rescue šampon s nježnim čistećim učinkom za zdrav rast kose, Rescue regenerator nezamjenjiv u obnovi oštećene kose, intenzivnu regenerirajuću masku za kosu sa snažnim hidratizirajućim učinkom te pjenu za regeneriranje kose i vlasišta koja stimulira zdrav rast kose

Kombinirajući klinički dokazane blagotvorne učinke sastojka Baicapil s organskim uljem konoplje i mnoštvom prirodnih i organskih ekstrakata, Dr. Organic Hemp Rescue tretman pomaže u zaustavljanju gubitka kose, stimulira njezin rast i gustoću te daje kosi energiju i štiti je, čineći je prekrasno revitaliziranom i zdravom.

Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima omogućuje obnovu kose u samo tri koraka. Rezultat? Gušća kosa s debljim vlasima koja djeluje prekrasno hidratizirano i pomlađeno.

Dr. Organic Hemp Oil Rescue formula za zdravu, lijepu i njegovanu kosu: Rescue šampon i Rescue regenerator te intenzivna regenerirajuća maska za kosu.

Više informacija potražite na www.drorganic.hr

Proizvodi su dostupni u određenim Müller trgovinama te prodajnim mjestima tvrtke Bauerfeind koja je uvoznik i distributer Dr. Organic asortimana za Hrvatsku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here