Kotanyi okusi za savršeni proljetni roštilj

139

Okus dima i sočno meso samo su dva razloga zbog čega svi volimo meso s roštilja, a sada kada su konačno došli topliji dani možemo u prirodi uživati u ukusnoj hrani i na otvorenom

Puno je stvari koje utječu na dobar okus hrane s roštilja, od začinjavanja mesa i povrća do tehnika pečenja. Ono što se mora dovesti do savršenstva, svakako je okus, koji je pravi užitak za osjetila.

Oduvijek su se mesa, riba ili povrće pripremali za roštilj mariniranjem odgovarajućim začinima kojima se obogatio okus same namirnice.Ovisno o ukusu, svako jelo može dobiti osobnu notu zahvaljujući raznolikim varijacijama mješavine začina i finesa, kao što su primjerice med ili senf.

U zadnje vrijeme jača trend pripreme Burgera, bilo u ugostiteljskim objektima ili u kućnom okruženju. Prateći taj trend, razvili smo 2 nove mješavine za odličan Burger: Burger Classic Style i Burger American Style

Burger Classic Style je odlična mješavina finih začina ne samo za mesne, već i za vegetarijanske burgere.

Burger American BBQ Style: volite li aromu dima?

Ovom mješavinom dajete čak i pecivu za burger prepoznatljivi okus roštilja. Odlična za klasične burgere kao i za pripremu vegetarijanskih burgera te za meso, ribu i povrće koje se priprema na tavi ili roštilju.

Burger bez umaka, nije burger
Odlični umaci, fini i kremasti dolaze u tri varijante okusa: češnjak, barbecue i coctail. Na jednostavan način postaju ukusan prilog burgerima dajući im sočnost i aromu.

Umaci su neizostavan prilog mesu ili povrću s roštilja. Mješavinu začina pomiješajte s jogurtom, kiselim vrhnjem ili kečapom i umak je gotov.

Začinima podižemo apetit, pružamo osjećaj ugode i dobre arome, tako da su začini neizostavan dio priče o proljetnom roštilju.

Uživajte u prvim zrakama proljetnog sunca uz vrhunske Kotanyi okuse.

 

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here