Nivea Sun – idealna kombinacija zaštite kože i odjeće

90

Nivea Sun predstavila je inovaciju koja istovremeno koži pruža zaštitu od sunca i štiti odjeću od mrlja – za bezbrižno ljeto i omiljene modne kombinacije

Nova formula pouzdanih Nivea Sun proizvoda učinkovito štiti kožu od sunčeva zračenja i pomaže u lakšem uklanjanju mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima. Zaštitu koži pružaju uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera te zaštitni faktor, a za zaštitu odjeće zadužen je patentirani kompleks koji sadrži dva agensa s različitim funkcijama.

Kompleksirajući agens privlači i na sebe veže ione metala iz vode u kojoj se pere odjeća, a drugi agens veže na sebe UV filtre te tako onemogućava njihovo taloženje na odjeći i pomaže u njihovom ispiranju. Ovaj kompleks aktivira se prilikom pranja i djeluje isključivo na odjeću.

“Nivea Sun je već godinama svjetski broj 1 u zaštiti od sunca* zahvaljujući inovacijama i brizi za potrošače. Prvi smo na tržište lansirali losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom, imali smo prvi sprej za sunčanje s pumpicom, a pravi hit bio je sprej u boji za djecu. Korak dalje napravili smo s prvim losionom za sunčanje s trenutačnom zaštitom, a posljednja inovacija koja omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima razvijena je u suradnji s Institutom Hohenstein, akreditiranim laboratorijem za testiranje i certificiranje tekstila. Rezultati testiranja pokazali su da je formula koju smo razvili odgovarajuća za rješavanje ovog problema. Stoga smo ponosni na novi patent, za kojeg pouzdano možemo reći da štiti odjeću od mrlja te ne utječe na zaštitu kože od sunca”, rekla je dr. Lara Terstegen iz Odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Nova formula dio je dobro poznate Nivea Sun Protect & Moisture linije hidratantnih proizvoda za zaštitu od sunca. Vodootporna formula jača prirodnu zaštitnu barijeru kože, pruža dugotrajnu i dubinsku 24-satnu hidrataciju te sadrži visokoučinkovite UVA i UVB filtre.

Hidratantni sastojci pantenol i glicerin smiruju nadraženu kožu, štite ju i održavaju razinu hidratacije koja je koži potrebna za vrijeme boravka na suncu.

Patentirani kompleks štiti odjeću od mrlja i olakšava uklanjanje.

Nivea Sun Protect & Moisture hidratantni losion za sunčanje
Hidratantni losion za sunčanje koji pruža pouzdanu zaštitu od sunčeva zračenja te dubinski hidratizira kožu. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera, vodootporan je, štiti od opekotina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. Zaštita odjeće: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml): 59,90 kn (SPF 15)
MPC (200 ml): 76,90 kn (SPF 20)
MPC (200 ml): 85,90 kn (SPF 30)
MPC (200 ml): 97,90 kn (SPF 50+)

Nivea SunProtect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje
Hidratantni sprej za sunčanje koji pruža pouzdanu zaštitu od sunčeva zračenja te dubinski hidratizira kožu. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera, vodootporan je, štiti od opekotina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Brzo se upija i nije ljepljiv. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. Zaštita odjeće: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml): 82,90 kn (SPF 15)
MPC (200 ml): 86,90 kn (SPF 20)
MPC (200 ml): 92,90 kn (SPF 30)

Nivea Sun Protect & Moisture dječji hidratantni losion za sunčanje
Njegujuća formula posebno je formulirana kako bi zaštitila nježnu dječju kožu. Sadrži učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera koji djeluju odmah po nanošenju, pruža dugotrajnu zaštitu i iznimno je vodootporan.

Zaštita odjeće: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml: 85,90 kn (SPF 30)
MPC (200 ml): 97,90 kn (SPF 50+)

Nivea Sun Protect & Moisture hidratantni sprej s pumpicom
Formula sadrži poboljšanu ravnotežu UVA i UVB-filtera koji štite zdravlje kože. Hidratantni sprej s pumpicom pruža trenutnu zaštitu od opeklina i preranog starenja kože te pomaže smanjiti rizike od pojave alergija na sunce. Njegujuća i vodootporna formula pruža temeljitu i pouzdanu hidrataciju. Zaštita odjeće: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (300 ml): 99,90 kn (SPF 20)
MPC (300 ml): 110,90 kn (SPF 30)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here