Prepoznatljiva ambalaža Radenska 3 srca

9

Ugledni regionalni proizvođač bezalkoholnih pića i mineralne vode Radenska osvježio je ponudu novim proizvodima

Radenska, dio grupacije Kofola ČeskoSlovensko, jedne od vodećih europskih proizvođača i distributera bezalkoholnih pića, osvježila je svoj portfelj bezalkoholnih pića novim proizvodima koji će pružiti osvježenje u predstojećim ljetnim mjesecima.

Osvježenje su tako doživjeli brendovi uz koje čije su okuse odrasle mnoge generacije: Radenska je svoju paletu mineralnih voda s okusom upotpunila novom aromom limuna te redizajnirala izgled Radenske Kraljevi vrelec.

Više informacija dostupno je na www.radenska.hr.

Legendarni brend s 3 srca ulazi u sezonu 2017. jači nego ikad, pa se Radenska vratila prepoznatljivoj zelenoj ambalaži uz aktualnu marketinšku kampanju koja će zasigurno osvojiti srca potrošača te dobila pojačanje u vidu mineralnih voda s okusom.

Postojećim okusima maline i naranče, pridružen je i osvježavajući okus limuna. Radenska mineralne vode s okusom dobivaju se iz prirodne gazirane mineralne vode Radenska i prirodne arome voća. Slatkoća proizvoda je punog i voćnog okusa, a istodobno lagan i niske energetske vrijednosti.

1 COMMENT

  1. Obožavam 3 Srca Radenska. Ta gazirana voda mi je jedna od najboljih koje mogu da se nađu na tržištu, jedino što mi smeta je to što ove u Srbiji ne mogu da je nađem u bilo kom marketu. Zato čim vidim Radensku negde odmah je kupujem, čak i ako nisam planirao kupovinu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here