Srbija: Domaći trgovci nastavljaju širiti maloprodajnu mrežu

45

Srpski domaći trgovački lanci DIS, PerSu i Senta Promet nastavljaju širiti maloprodajnu mrežu otvaranjem novih trgovina.

BB Trade koji posjeduje više od 130 PerSu trgovina u Vojvodini, nastavlja širiti prodajnu mrežu s dvije nove trgovine koje su otvorenje u mjestima Kucura i u Lazarevu nadomak Zrenjanina.

“Potrošače je pored brojnih akcijskih sniženja dočekao nov i moderno uređen interijer. U prepoznatljivom ambijentu PerSu trgovine smješten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svjetskih brendova, skrojen po principu ‘od svega po malo’. Iz ponude izdvajamo sektor voća i povrća, pekarskih proizvoda i delikatesa”, rekli su iz PerSu-a.

Kompanija DIS također nastavlja širenje maloprodajne mreže u Vojvodini najavljivanjem otvorenja nove trgovine u Inđiji koji ulazi u završnu fazu gradnje.

DIS će na jesen povećati svoje prisustvo i u Beogradu otvaranjem hipermarketa u sklopu Capitol Park-a u Rakovici, najvećeg retail parka u Beogradu.

Capitol Park će se prostirati na više od 20.000 kvadrata i ponudit će oko 30 domaćih i svjetskih brendova.

Trgovački lanac Senta Promet otvorio je novu trgovinu u Mokrinu i Molu u kojima nudi širok izbor proizvoda za svakodnevnu kupovinu. (retailserbia.com)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here