Unique Travel Set na Kickstarteru prikupio više od 27 tisuća dolara

47

Domaći inovativni proizvod za žene putnice Unique Travel Set, na Kickstarteru je uspio prikupiti više od 27 tisuća dolara

Kampanja je bila globalnog karaktera, trajala je 44 dana i u tom periodu je Unique Travel Set predstavljen američkim i europskim kupcima te medijima i blogerima.

Riječ je o domaćem proizvodu modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras, a koji ženama omogućava da sa sedam odjevnih predmeta i multifunkcionalnom torbom, budu tri do pet dana na putu sa svom potrebnom odjećom za različite prigode.

Set omogućava oko 30 različitih odjevnih kombinacija, a teži manje od dva kilograma. Izrađen je od najfinije viskoze koju nije potrebno peglati i koja sprječava znojenje.

Dizajniran je i proizveden u potpunosti u Hrvatskoj, a tkanina koja se koristi u proizvodnji je iz renomirane tvornice u EU.

Unique Travel Set Basic se sastoji od sedam odjevnih predmeta: haljine, rukava na skidanje, duge majice (koja može biti mini haljina), remena, kape, tajica s dijelovima od mreže kako bi se spriječilo znojenje i hlača. Čitav set je spakiran u 6-u-1 multifunkcionalnu torbu koja se može nositi kao ruksak, torba preko ramena s dužim ili kraćim remenom te večernja torbica.

Torba je dizajnirana tako da je sadržaj u njoj zaštićen od krađe i džepara. Nije ga potrebno peglati, a održava se pranjem u perilici za rublje na 30 stupnjeva te sprječava znojenje. Dostupan je u nekoliko boja i veličina, a može se pronaći na adresi www.uniquetravelset.com

“Izuzetno smo ponosne da je još jedan hrvatski proizvod pronašao svoje mjesto na svjetskom tržištu, a posebno smo zadovoljne što proizvod u potpunosti dizajniramo i proizvodimo u Hrvatskoj”, naglasila je Katarina Džale, glavna dizajnerica i suosnivačica projekta.

O samom proizvodu je pisao u ugledni svjetski vodič za putovanja Lonely Planet komentiravši kako bi Unique Travel Set mogao riješiti probleme pakiranja s kojima se putnici susreću tijekom svojih putovanja, a posebno žene za koje je ovaj proizvod namijenjen.

Više informacija o proizvodu pronađite na adresi www.uniquetravelset.com ili na Facebook stranicama www.facebook.com/uniquetravelset

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here