Grupa Kofola kupila 100% udjela u tvrtki Premium Rosa

54

Grupa Kofola potpisala je ugovor o kupnji 100% udjela u tvrtki Premium Rosa, što je odgovor na sve veću potražnju za zdravom prehranom.

Premium Rosa perspektivna je tvrtka koja trenutačno bilježi dvoznamenkasti rast prodaje. Asortiman tvrtke obuhvaća dvije robne marke – Premium Rosu i Nasze Domowe.
Posluje u segmentu premium proizvoda te proizvodi visoko kvalitetne prirodne proizvode kao što su sirupi, 100% prirodni sokovi (eng: NFC – not from concentrate) i džemovi.

Radi se o asortimanu proizvoda napravljenih na bazi prirodnih sastojaka i pomoću tradicionalne recepture i zdrave hrane koja uživa porast potražnje na europskim i svjetskim tržištima.

Jedinstvene proizvode iz asortimana Premium Rosae karakteriziraju: vrhunska kvaliteta, prirodni sastojci, tradicionalna receptura i proizvodne tehnologije.

Proizvodi Premium Rosa mogu se pronaći u trgovinama i supermarketima u Poljskoj i u inozemstvu gdje uživaju veliki interes čak pa čak i u dalekim zemljama kao što je Južna Koreja.

Tomasz Towpik, jedan od postojećih vlasnika Premium Rose komentirao je transakciju kako slijedi: “Drago nam je da će Grupa Kofola postati novi vlasnik jer je to tvrtka koja u poslovanju cijeni poštovanje i partnerstvo i poštuje tradicije entiteta kojima upravlja te ih je sposobna razvijati.”

Jiří Vlasák član Uprave Grupe Kofola ima visoka očekivanja od preuzimanja: “Uvjereni smo da je preuzimanje izuzetna prilika za našu tvrtku da proširi svoju ponudu, ne samo na poljskom tržištu, izvrsnim prirodnim proizvodima koji se ističu jako visokom kvalitetom.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here