Oranginu protresi i nagrade odnesi!

92

Orangina donosi više razloga za uživanje ovo ljeto! Osim pravog ljetnog osvježenja možete iskoristiti priliku za osvajanjem vrijednih nagrada.

Osjeti jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa, svježoj perspektivi i doživljaju prave naranče.

Uživaj u soku od naranče i pravoj voćnoj pulpi, a ne propusti priliku za sudjelovanjem u velikoj Orangina nagradnoj igri! Osvoji glavnu nagradu Piaggio Liberty 125 ili neku od utješnih nagrada – Hoverboard ili paket Orangina limenki.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri daješ priliku i svom konobaru za osvajanjem vrijednog iznosa na Diners potrošačkoj kartici.

Sve što trebate napraviti je:
Naručiti Oranginu u kafiću
Potražiti nagradni kod na grlu bočice
Uzeti svoj mobitel i odsurfaj na www.naruci-oranginu.com
Upisati nagradni kod i svoje podatke te čekati na završno izvlačenje

Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom, nastala je davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom. Njenu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika.

Sok napravljen od naranči iz Valencije, jedine vrste naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti.

Izvorni okus i Orangininu posebnost daje jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore naranče.

Najbolji okus i pravu voćnu pulpu Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice.

Protresi ljeto i naruči Oranginu u svom omiljenom kafiću te osvoji vrijedne nagrade! Više info na navedenoj web stranici i na Facebooku!

www.naruci-oranginu.com
hhttps://web.facebook.com/OranginaAdria/?fref=ts
https://www.instagram.com/Oranginaadria/

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here