Viktor Gillhofer novi izvršni direktor kompanije Heineken Srbija

154

Viktor Gillhofer imenovan je za izvršnog direktora kompanije Heineken Srbija i na tu funkciju stupit će 1. veljače 2018. godine.

Gillhofer će voditi tim u Srbiji s ciljem da kompanija učvrsti lidersku poziciju na tržištu i dalje razvija pobjednički portfolio brendova.

“Veoma sam počašćen što ću voditi kompaniju Heineken Srbija koja je u prethodnom periodu ostvarila odlične rezultate. Zajedno s jakim timom želim održati trend rasta i doprinijeti daljem razvoju kompanijskog poslovanja, razvijajući brendove koje naši potrošači preferiraju. Pred nama je mnogo izazova, ali iskreno vjerujem da ukoliko ostanemo fokusirani na ciljeve koje smo postavili, bit ćemo ponosni na rezultate koje ćemo ostvariti”, rekao je Gillhofer povodom imenovanja na novu poziciju.

Gillhofer je do skoro bio na poziciji direktora za Off-Premise i član menadžment tima Brau Union Österreich AG, kao i direktor Brau Union Export-a. Na toj poziciji ostvario je značajan rast prihoda uz stalan rast tržišnog udjela što je rezultirao znatnim povećanjem profita.

Gillhofer će naslijediti Aleksandrosa Daniilidisa koji je funkciju direktora kompanije Heineken Srbija obavljao od 2012. godine, a od 1. veljače 2018. godine preuzet će funkciju generalnog direktora Atinske pivare (Heineken Greece).

“Izuzetno sam ponosan na rezultate koje je kompanija Heineken postigla u Srbiji proteklih godina. Za taj uspjeh zahvalan sam timu koji će doprijeti daljem razvoju poslovanja kompanije u zemlji i regiji, daljem osnaživanju lokalne zajednice, te cjelokupne privrede Srbije”, izjavio je Daniilidis.

Tijekom Daniilidisovog angažmana u Srbiji, kompanija je dostigla poziciju jednog od lidera u pivskoj industriji i svrstala se među najbrže rastuće velike kompanije u sektoru robe široke potrošnje (FMCG) tijekom posljednjih 6 godina na srpskom tržištu. (SEEbiz)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here