Tommy otvorio hipermarket u Zadru

91

Najavljena je i daljnja ekspanzija prodajne mreže u gradu Zadru i Zadarskoj županiji

Uloživši pet milijuna eura te zaposlivši 50 novih djelatnika trgovački lanac Tommy otvorio je danas hipermarket u Zadru koji je ujedno njihovo najveće prodajno mjesto u tom gradu i Zadarskoj županiji.

Površina korisnog prostora prodajnog centra veća je od 5.000 metara četvornih, a kupci imaju na raspolaganju i veliki broj parkirnih mjesta.

Iz splitskog trgovca ističu kako je hipermarket Tommy Zadar izgrađen i opremljen po suvremenim standardima i kao takav će predstavljati osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Zadra.

Ponudu karakterizira širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, gastronomije te pekarsko-slastičarskih proizvoda Bobis.

Kao društveno odgovorna kompanija, prigodom otvorenja novog hipermarketa u Zadru, Tommy je donirao financijska sredstva Ligi za borbu protiv raka i Općoj bolnici Zadar, a najavili su i podršku drugim projektima od općeg značaja za grad Zadar i Zadarsku županiju.

Zadarski hipermarket 16. je poslovnica Tommyja u gradu Zadru i 38. u Zadarskoj županiji te ukupno 194. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here