Dr. Oetker 9 Torti jedinstveni novitet za sve sladokusce

113

Dr. Oetker predstavlja 9 Torti najnoviji proizvod u bogatom asortimanu mješavina, s kojim još jednom potvrđuje snagu inovativnosti u kreiranju jedinstvenog proizvoda.

Dr. Oetker 9 Torti mješavina za biskvitna tijesta pruža neograničene mogućnosti u pripremi omiljenih torti.

Uz priloženu knjižicu recepata koja dolazi u pakiranju, baš svatko može jednostavno i uspješno napraviti 9 popularnih torti – limun tortu, mramorni kuglof, tortu od Ricotte, margherita tortu, tortu od kakaa, crostatu od marmelade, mekanu tortu od jabuka, tortu s ananasom i orasima te kuglof.

Ova mješavina za biskvitno tijesto puno je više od toga jer s Dr. Oetker 9 Torti sladokusci postaju aktivni sudionici slatke Dr. Oetker priče.

Dr. Oetker poziva sve sladokusce da se uključe u potragu za 10. tortom te sudjeluju u jedinstvenom nagradnom natječaju. Najoriginalnija torta dobit će počasno mjesto na novoj ambalaži, a pobjednički recept bit će objavljen u novoj knjižici s receptima.

Bliži se sezona pečenja kolača i upravo je ovo savršena prilika za eksperimentiranje s okusima, sastojcima, oblicima, kremama i dodacima te za dijeljenje recepata uz garantiranu zabavu!

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker 9 Torti iznosi 19,99 kuna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here