Nove Nestlé Fitness žitarice

162

Unaprijeđena receptura novih Nestlé Fitness žitarica, koje od sada sadrže zob, čini ih idealnim doručkom za suvremene žene i sve one kojima je potreban hranjiv i uravnotežen obrok

Imajući u vidu preporuke nutricionista o tome što treba sadržavati zdrav doručak i prateći prehrambene potrebe pojedinaca i obitelji, tvrtka Nestlé je Fitness žitarice, koje su već sadržavale cjelovito zrno pšenice i rižu, obogatila sa zobi.

Ova izuzetno zdrava žitarica sadrži brojne hranjive sastojke poput biljnih bjelančevina, minerala i vitamina, koji će vam dati snagu da nastavite dalje u ostvarivanju svojih svakodnevnih ciljeva.

Dodatak vitamina B u ovim žitaricama doprinijet će normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Dodatno, unaprijeđenom hranjivom recepturom Nestlé Fitness žitarice zadovoljit će potrebe suvremene žene i dati joj snagu da “nastavi dalje” u ispunjenju zacrtanih ciljeva i zadataka usprkos svim izazovima današnjice.

Uz to što su izuzetno hranjive, ove žitarice su i veoma ukusne i dolaze s okusima koji će se ljubiteljicama i ljubiteljima čokolade i voća posebno svidjeti.

Fitness Chocolate i Fitness Dark chocholate žitarice sada sadrže čak 25 posto više čokoladnih pahuljica, dok je u Fitness Fruits žitarice dodana brusnica, koja je poznata po svojim antioksidantnim svojstvima.

Nutricionisti ističu doručak kao osnovu pravilne prehrane i najvažniji obrok u danu, dok brojna istraživanja o zdravoj prehrani preporučuju konzumiranje žitarica od cjelovitog zrna zbog njihovog utjecaja na smanjenje rizika za razvoj kroničnih i srčanih bolesti, i to prije svega koronarne bolesti, povišenog krvnog tlaka te šećerne bolesti tipa dva.

Nove Nestlé Fitness žitarice obogaćene vitaminima i hranjivim sastojcima s unaprijeđenom recepturom i u novom pakiranju odličan su izbor za kvalitetan doručak nakon kojeg će svaka prepreka biti savladiva.

Nemojte dozvoliti da vas bilo što zaustavi, samo #NASTAVITEDALJE!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here