Vegetu kupi i super nagradu pokupi!

9

Eksperimentiraš s namirnicama i okusima, ali Vegeti uvijek ostaješ vjeran? Odlično, jer sada ti se vjernost dodatno isplati.

Potrebno je kupiti pakiranje od 250g i još jedan proizvod iz bogatog Vegeta asortimana po vlastitom izboru, pofotkati račun i prijaviti se na www.vegeta.hr!

Možeš osvojiti fantastične nagrade, od iPada Pro memorije od čak 256GB, pa do Bosch multipraktika i seta posuđa Dr. Green koji svakoga pretvara u profesionalca u kuhinji.

Nove ideje za nova jela
Kako dobrih ideja za originalni recept nikad dovoljno, pogledaj naš prijedlog za pečenu bundevu s kus-kusom. Ukoliko te jedino meso može učiniti doista sretnom osobom, testiraj svoje vještine na finom komadu piletine.

A kada uđeš u kuhinju, zanemari ono što ne znaš i uzdaj se u svoja osjetila. Naoružaj se poznatim i kreni u nepoznato. Kao dodatna potpora tvom samopouzdanju, tu je naravno Vegeta koja ti jamči savršen okus baš svaki puta.

Nemoj zaboraviti svom jelu dodati i dozu ljubavi, jer kada kreiraš novu gurmansku feštu za svoje bližnje ujedno kreiraš i buduće uspomene.

Požuri na www.vegeta.hr , pročitaj pravila nagradne igre, prijavi se do 10.12.2017. i – pričekaj izvlačenje. A dotad, kao i uvijek – smišljaj, kušaj i slobodno kuhaj!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here