NDO_15623_Protect_Care_Unisex_Couple_POS_PrintDelikatno područje pazuha jedno je od najosjetljivijih dijelova kože stoga mu je uz zaštitu potrebno posvetiti i odgovarajuću njegu. Novi Nivea Protect&Care dezodorans s dragocjenim sastojcima i mirisom legendarne Nivea kreme pruža 48-satnu zaštitu i pouzdanu njegu osjetljive kože pazuha, ne sadrži alkohol te stvara ugodno suh i mekan osjećaj.

Novi njegujući Nivea Protect&Care dezodorans pruža visokoučinkovitu cjelodnevnu zaštitu od neugodnih tjelesnih mirisa i znoja, ne iritira kožu te ne ostavlja ljepljiv osjećaj, a koža ostaje mekana i suha. Kao i Nivea krema, miris ovog dezodoransa je osobito svjež i čist te objedinjuje tri različite note.

Gornja nota sadrži limun i bergamot, za svježi njegujući miris. Njegujuća centralna nota je cvjetna s mirisom jasmina i ruže – a bazna nota je mekana i blaga, jer sadrži mošus i sandalovinu. Nivea Protect&Care dezodorans idealan je za svakodnevnu njegu i pouzdanu zaštitu pazuha.

NDO_151000_85902_Protect_Care_Female_AP_Spray_Nivea Protect & Care dezodoransi
Učinkovita, 48-satna zaštita bez alkohola s dragocjenim sastojcima Nivea kreme i njezinog jedinstvenog mirisa. Za dugotrajan osjećaj svježine te meku i suhu kožu.
MPC sprej (150 ml): 21,90 kn.
MPC roll-on (50 ml): 21,90 kn.
MPC stik (40 ml):     21,90 kn.

U pouzdanoj zaštiti tijekom cijelog dana uživat će i muškarci uz nove Nivea MEN Protect&Care dezodoranse.

Nova formula pruža 48-satnu zaštitu bez iritacija, ne sadrži alkohol te ostavlja ugodan muževan miris – idealno za sve užurbane muškarce.

NDO_151007_85942_Protect_Care_Male_AP_SprayNivea MEN Protect & Care dezodoransi
Jedinstvena formula kombinira učinkovitu 48-satnu zaštitu s blagom Nivea njegom te modernim, diskretnim i muževnim mirisom. 0% alkohola, bez iritacija.
MPC sprej (150 ml): 21,90 kn.
MPC roll-on (50 ml): 21,90 kn.
MPC stik (40 ml):     21,90 kn.