Jeftiniji razgovori uz Halo Halo telefonsku karticu Tiska

tisak_halo-halo-largeTvrtka Tisak, koja posluje u sastavu koncerna Agrokor, kao novinu na hrvatskom tržištu u svoju je ponudu uvela Halo Halo telefonske kartice.

Riječ je o telefonskim karticama koje omogućavaju jeftinije razgovore prema bilo kojoj destinaciji u svijetu, a pozivi se jednostavno uspostavljaju – potrebno je utipkati pristupni broj, PIN broj te broj telefona, i započeti razgovor, pojašnjavaju iz Tiska.

Za usporedbu navode podatak da su razgovori npr. s Bosnom i Hercegovinom prosječno jeftiniji za 55%, dok su pozivi prema operaterima u Njemačkoj za čak 80% niži nego po redovnim cijenama ostalih domaćih operatera.

Uz minimalne cijene telefonskih poziva, Halo Halo telefonska kartica od 100 kn omogućit će više od 2 sata razgovora s Amerikom, Kanadom i većinom europskih zemalja.

Kartica Halo Halo može se koristiti s bilo koje fiksne telefonske linije, telefonske govornice ili mobilnog telefona u Hrvatskoj, a u prodaji se nalazi na svim prodajnim mjestima Tiska.

1 COMMENT

  1. Poštovani, 7. srpnja 2012. kupila sam karticu halo, halo od 50,00 kn na kiosk tiska u Splitu. Serijski broj kartice je 000307801647, ali iako sam nazvala broj u Americi prema uputama nisam mogla dobiti broj. Na korisničku službu 0800 0019 nitko se ne javlja. Molim za daljnje upute. Fiksni broj telefona je proveden preko B-neta. Hvala.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here