Magma i Hasbro produljili Ugovor o distribuciji do kraja 2012.

Magma d.d. i američka tvrtka Hasbro, vodeći svjetski proizvođač igračaka i zabave za djecu, dogovorili su produljenje Ugovora o distribuciji za još dvije godine, priopćeno je danas iz Magme.

monopoly-largeU priopćenju se podsjeća kako je Magma već 20 godina distributer Hasbro proizvoda za područje Hrvatske, a od siječnja 2008. i za područja Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Kosova te pritom naglašavaju kako je “navedeni ugovor posebno priznanje Magmi za dugogodišnji rad, ali i prilika za potvrdu vodeće tržišne pozicije kako Hasbroa, tako i Magme u cijeloj regiji”.

Hasbro, kao vodeća svjetska kompanija u segmentu igara i igračaka, lani je zabilježila neto promet od 4,07 milijardi američkih dolara te rast od 3% u odnosu na prethodnu godinu, a trend rasta nastavljen je i u 2010. godini.

U 2010. značajna je transformacija Hasbroa iz proizvođača igara i igračaka u tvornicu zabave te je tako tijekom listopada započeo s emitiranjem, u suradnji s Discovery Communications, vlastitog višeplatformskog programa – The Hub.

U svom asortimanu Hasbro nudi široki izbor poznatih igara i igračaka kao što su Transformers, Littlest pet shop, Nerf, Playskool, My little pony, G.I. Joe, Play doh, Trivial pursuit, Rizik, Monopoly i dr.

1 COMMENT

  1. krasan dogovor!od nerfa imaju dvije igračke!nađite nekog ozbiljnijeg od magme za distribuciju u hrvatskoj!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here