Trident – nove žvakaće gume na hrvatskom tržištu

Trident žvakaće gume, najpoznatiji svjetski brend žvakaćih guma te broj jedan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Meksika, Brazila i Španjolske, napokon su stigle i u Hrvatsku.

Trident žvakaće gume su bez šećera i donose svježinu i užitak novih okusa koji traju još dulje. Paleta okusa Trident žvakaćih guma osvježit će i najizbirljivija nepca, a dostupne su u dvije linije: Trident splash i Trident senses.

trident-splash-spearmintTrident splash – Moćan i sočan!
Trident splash žvakaće gume ističu se svojom veličinom – 30 % su veće u odnosu na standardne žvakaće gume.

Osim toga, punjene su želatinastom tekućinom što čini potpuno nov užitak žvakanja. Trident splash žvakaće gume idealna su kombinacija svježine i užitka.

Splash linija dolazi u tri neodoljiva okusa: Trident Peppermint – mekana žvakaća guma sa nježnim okusom peperminta koja pomaže očuvanju zdravih zubi i dugotrajnog svježeg daha. Trident Spearmint – žvakaća guma koja pruža poseban osjećaj svježine i pridonosi besprijekornoj bjelini Vaših zubi. Strawberry lime – neodoljiva kombinacija voćnog okusa jagode i limete. Zahvaljujući tekućoj jezgri žvakaća guma zadržava svoj izvorni okus još dulje.

trident-senses-strawberry-passionTrident senses – Uzbuđuje Vaša osjetila!
Mekani listići za izbirljivo nepce koji u punome smislu bude sva osjetila uz tri neodoljiva okusa, intenzivnog i dugotrajnog užitka: Rainforest mint – guma za žvakanje od zelene metvice koja će Vas razbuditi i osvježiti.

Strawberry passion – prava kombinacija  voća i užitka namijenjena svima koji osjećaju neodoljivu strast za jagodama.

Mint mystery – nevjerojatno mekana žvakaća guma sa vodenim kristalima koji omogućuju dugotrajan svjež dah.

Trident žvakaće gume možete pronaći na svim kioscima Tiska, Slobodne Dalmacije, Smokinga i Glasa Istre, u Konzum prodavaonicama, na benzinskim postajama Ine, Petrola, Europetrola, Tifona i Energoinvesta te u većini manjih trgovina u Hrvatskoj.

Uvoznik i distributer za hrvatsko tržište: Tisak d.d.