Konzum benz u Ivanić Gradu

konzum-benz-ivanic-grad-001Otvorena je druga po redu Konzumova samonaplatna benzinska postaja

Uz Super Konzum prodavaonicu u Ivanić Gradu, koja se nalazi na adresi Žitna bb, otvorena je Konzum benz samonaplatna benzinska postaja, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

Nakon otvorenja prve postaje u Vukovarskoj ulici u Zagrebu u ožujku ove godine, Konzum benz u Ivanić Gradu druga je po redu benzinska postaja u okviru ovog projekta.

Konzum benz u Ivanić Gradu otvoren je od 0 do 24 sata, u potpunosti automatiziran i poslovat će na prinicipu samousluge. U prvih mjesec dana poslovanja svim korisnicima na raspolaganju će biti i zaposlenici Konzum benza koji će im olakšati snalaženje i korištenje ove nove usluge, istiu iz Konzuma.

Konzum benz u Ivanić Gradu ima četiri stanice za točenje najkvalitetnijih benzinskih i dizelskih goriva koja zadovoljavaju prvu klasu EURO 5 norme goriva. Iz Konzuma od ostalih pogodnosti za korisnike izdvajaju: najpovoljnije cijene na tržištu, sve mogućnosti plaćanja te potpunu kontrolu nad cijelim procesom točenja i naplate goriva. Na takav način ova usluga postaje efikasnija, brža i lakše dostupna u svako doba dana.

“Konzum je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo samonaplatne benzinske postaje, kao moderni maloprodajni koncept koji je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima. Cilj ovog projekta je pružanje dodatne prednosti za sve kupce, kroz praktičnost realizacije nekoliko važnih usluga na jednom mjestu. Projekt izgradnje novih Konzum benz postaja razvijat će se i u budućnosti na nekoliko novih lokacija diljem Hrvatske”, kaže se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here