Billa u Osijeku otvorila preuređeni supermarket

Nakon tri mjeseca preuređenja jutros je otvoren Billa supermarket u ulici Kneza Trpimira 14 u Osijeku.

Prostor je veličinom i asortimanom prilagođen novim zahtjevima kupaca te sada prodajna površina iznosi 1660 četvornih metara, sa sedam blagajni i dvije brze blagajne te odličnim pristupom s velikim parkiralištem.

Simboličnim presijecanjem vrpce, preuređenu Billu otvorili su gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Vrkić i rukovoditelj prodaje Bille Tomislav Bekavac.

Prodavaonica je preuređena po najmodernijem konceptu, a novim načinom prezentacije proizvoda još je naglašenija i dostupnija svježina svih proizvoda, ističe se u priopćenju.

Billa u svojoj ponudi ima više od 10.000 proizvoda, od čega više od 5000 proizvoda dolazi od hrvatskih proizvođača. Ujedno, u sklopu Bille u Ulici Kneza Trpimira otvorena je i drogerija Bipa.

Na dan otvorenja u obje osječke Bille (Kneza Trpimira i Strossmayerova ulica) kupci mogu iskoristiti 10% popusta na cijelu kupnju (popust se ne odnosi na proizvode na akciji, Clever proizvode, BILLA robnu marku, BILLA poklon kupone, telefonske bonove, ambalažu, tiskovine i cigarete).

Osim toga, povodom otvorenja uz redovne pripremljen je i velik broj dodatnih akcija koje traju od 26. rujna do 2. listopada 2013. godine.