Novi Lidlov koncept predstavljen na otvaranju trgovine u Zaprešiću

Otvorenje Lidla u Zapresicu (3)Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, svečano je otvorio novu Lidlovu trgovinu, prvu u Zaprešiću. Ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 87 trgovina u Hrvatskoj, a posebnost ove je u tome što je to prva trgovina rađena po novom atraktivnom dizajnu u Hrvatskoj.

Lidl Hrvatska započeo je s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja kako bi kupcima pružili još ugodniju kupovinu. Ukupna investicija u novu trgovinu u Zaprešiću je više od 40 milijuna kuna te je ovo prva u nizu moderno uređenih trgovina koje Lidl planira otvoriti, a sljedeće otvaranje je u Dubravi već početkom prosinca.

NOVI KONCEPT
Veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvačenju beba i prostranija parkirna mjesta zasigurno će olakšati kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno će promijeniti izgled trgovine, veća pekara koja ima veći asortiman, prezentacija robe na način koji je više prilagođen kupcu, kao i sva ostala poboljšanja osigurat će kupcima jedinstven doživljaj kupovine.

Otvorenje Lidla u Zapresicu (1)Skladištenje voća, povrća, mliječnih i smrznutih proizvoda i mesa je u modernim komorama, za grijanje i rasvjetu korištena su energetski učinkovita rješenja, a 18 djelatnika u Zaprešiću je dobilo moderne prostorije za odmor. Ukupna kvadratura trgovine sada iznosi 2534 m², prodajna površina 1427 m², a za sve kupce osigurana su čak 142 parkirna mjesta.

Trgovinu u Zaprešiću svečano je otvorila voditeljica trgovine Radmila Tankosić uz savjetnika Predsjednice Republike za gospodarstvo Marka Jurčića te gradonačelnika Grada Zaprešića Željka Turka.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here