Novi Lidlov koncept predstavljen na otvaranju trgovine u Zaprešiću

Otvorenje Lidla u Zapresicu (3)Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, svečano je otvorio novu Lidlovu trgovinu, prvu u Zaprešiću. Ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 87 trgovina u Hrvatskoj, a posebnost ove je u tome što je to prva trgovina rađena po novom atraktivnom dizajnu u Hrvatskoj.

Lidl Hrvatska započeo je s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja kako bi kupcima pružili još ugodniju kupovinu. Ukupna investicija u novu trgovinu u Zaprešiću je više od 40 milijuna kuna te je ovo prva u nizu moderno uređenih trgovina koje Lidl planira otvoriti, a sljedeće otvaranje je u Dubravi već početkom prosinca.

NOVI KONCEPT
Veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvačenju beba i prostranija parkirna mjesta zasigurno će olakšati kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno će promijeniti izgled trgovine, veća pekara koja ima veći asortiman, prezentacija robe na način koji je više prilagođen kupcu, kao i sva ostala poboljšanja osigurat će kupcima jedinstven doživljaj kupovine.

Otvorenje Lidla u Zapresicu (1)Skladištenje voća, povrća, mliječnih i smrznutih proizvoda i mesa je u modernim komorama, za grijanje i rasvjetu korištena su energetski učinkovita rješenja, a 18 djelatnika u Zaprešiću je dobilo moderne prostorije za odmor. Ukupna kvadratura trgovine sada iznosi 2534 m², prodajna površina 1427 m², a za sve kupce osigurana su čak 142 parkirna mjesta.

Trgovinu u Zaprešiću svečano je otvorila voditeljica trgovine Radmila Tankosić uz savjetnika Predsjednice Republike za gospodarstvo Marka Jurčića te gradonačelnika Grada Zaprešića Željka Turka.