Nova ponuda Tele2 “Slagalica” nudi potpunu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima bonova

Tele2_prepaid_kampanjaTele2 je predstavio novu kreativnu ponudu Tele2 “Slagalica” za korisnike bonova u nacionalnoj 4G mreži u kojoj je korisnicima omogućeno da sami kreiraju svoju uslugu.

Korisnici biraju žele li koristiti Internet ili ne, te biraju veličinu podatkovnog paketa, zatim dodaju paket jedinica minuta i SMS poruka i surfaju na super modernoj 4G mreži uz odlične cijene slagalica.

Korisnici kojima nije potrebna usluga pristupa internetu već samo pozivi i slanje SMS poruka mogu složiti slagalicu Klasik s 500 jedinica ili 1500 jedinica za pozive i poruke. Jedinice troše u potpunosti fleksibilno, primjerice u slagalici Klasik 500 mogu potrošiti 450 minuta i 50 SMS poruka.

Za korisnike kojima je potreban i internet osmišljene su Surf slagalice u kojima korisnik bira između 1, 2 ili 3 GB, ovisno o tome koliko mu je potrebno, te dodaje 1000 jedinica u Surf slagalicama ili 2000 jedinica u Surf plus slagalicama. Na taj način u potpunosti fleksibilno mogu složiti slagalicu prema svojim potrebama.

Tele2 korisnici koji u promotivnom razdoblju od 17. svibnja 2016. do 31. srpnja 2016. aktiviraju bilo koju od Surf slagalica dobivaju dodatnih 1000 jedinica mjesečno u svojoj Surf slagalici sljedećih godinu dana.

Korisnik koji, primjerice, izabere Surf slagalicu s 3 GB tako će uživati u ukupno 2000 jedinica za pozive i poruke za samo 59 kuna mjesečno uz 4G brzinu do 75 Mbps.

Tele2 tu ne staje pa tako svojim korisnicima nakon što odaberu oblik slagalice koja im odgovara nudi i uživanje u 4G mreži putem 4G pametnih telefona Coolpad Porto S po cijeni od 749 kuna te Coolpad Modena za 899 kuna.

“Naša nova ponuda za korisnike bonova korisnicima pruža potpunu fleksibilnost kako bi mogli kreirati uslugu koja im je potrebna. Ponuda daje odličnu vrijednost po atraktivnim cijenama kako bi odgovarala potrebama svih korisnika, stoga je u kombinaciji s našom novom 4G mrežom vrlo atraktivna u smislu vrijednosti i kvalitete”, rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.