Glavna tema trećeg DIABLOGA je autentičnost u influencers marketingu

U moru osoba koje objavljuju sadržaj na društvenim mrežama i imaju tisuće sljedbenika sve je važnije, ali i sve teže, izdvojiti se iz mase, biti originalan i zanimljiv

Ivica Kostelić

DIABLOG ili dijalog s blogerima prva je hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije će se treće izdanje održati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema u srijedu, 21. studenog 2018.

Glavna tema trećeg DIABLOGA je autentičnost, koja se zadnjih godina postavlja kao jedan od ključnih izazova u influencers marketingu. U moru osoba koje objavljuju sadržaj na društvenim mrežama i imaju tisuće sljedbenika sve je važnije, ali i sve teže, izdvojiti se iz mase, biti originalan i zanimljiv. Zato ove godine na konferenciji gostuju blogeri i influenceri koji dolaze iz različitih područja i svoj utjecaj grade na različitim teritorijima, između ostalog i sporta i politike.

Iz političke arene predstavit će se Krešimir Macan, donedavni savjetnik Vlade Republike Hrvatske za strateško komuniciranje, kojemu su društvene mreže dugogodišnja strast. Jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša svih vremena, Ivica Kostelić, ispričat će priču o tome kako na temelju svojih sportskih uspjeha i nakon profesionalne skijaške karijere gradi poziciju autentičnog influencera. Iz Srbije pak dolazi Milan Vučićević, internet tajkun, online wizard, bloger i tviteraš poznat pod pseudonimom @nichimizazvan.

Na konferenciju DIABLOG svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sustava Entrio, na kojem su otvorene early bird prijave po cijeni od 500 kuna. DIABLOG organizira agencija Dialog komunikacije, a sve novosti možete pratiti na web stranici diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.