Mekana koža bez masnih tragova na odjeći

Nivea Care Soothing krema posebno je razvijena za njegu suhe i osjetljive kože, a kako je riječ o univerzalnoj kremi koja se lagano razmazuje i brzo upija, pogodna je za njegu lica, tijela i ruku

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena dani postaju sve kraći, manje vremena provodimo na otvorenom, izvlačimo debele džempere i omiljene čizme. Kako se mijenja priroda, pripremamo se za dolazak kraćih dana svojim omiljenim ritualima da bi se osjećali bolje iznutra, ali i izgledali izvana.

Slojevito odijevanje i suhi zrak dodatno idu u prilog osjećaju grube, suhe kože koja nas zateže, pa je njenoj svakodnevnoj njezi potrebno posvetiti dodatnu pažnju da bi ostala mekana i nahranjena. No, osim glatke i hidratizirane kože bez iritacija želimo i da krema koju nanosimo ne ostavlja masne tragove na našoj odjeći.

Zato je tu Nivea Care Soothing krema čija inovativna formula intenzivno njeguje i smiruje iritacije kože bez ljepljivog osjećaja na odjeći. Posebno je razvijena za njegu suhe i osjetljive kože, a kako je riječ o univerzalnoj kremi koja se lagano razmazuje i brzo upija, pogodna je za njegu lica, tijela i ruku.

Nivea Care Soothing krema je bogata i hrani kožu, a istovremeno se jednostavno nanosi i brzo upija što je prednost njene formule koja sadrži njegujući vosak na vodenoj bazi. Kristali voska pružaju dugotrajnu njegu koži, direktno se upijajući s prvim kontaktom. Ova univerzalna krema u sebi sadrži i aloe veru koja ubrzava regeneraciju stanica i koristi se već desetljećima zbog umirujućeg djelovanja na kožu.

Nivea Care Soothing krema jedinstvenim sastavom kožu čini hidratiziranom, njegovanom, bez ljepljivog osjećaja i masnih tragova na odjeći. Univerzalna, lagana, a istovremeno bogata i hranjiva Nivea Care Soothing krema jača prirodnu barijeru i ublažava iritacije kože. Blaga formula hrani kožu uz pomoć voska na vodenoj bazi i aloe vere, čineći ju mekom i podatnom. Pruža suhoj i osjetljivoj koži osjećaj mekoće bez masnih tragova.

Preporučena maloprodajna cijena Nivea Care Soothing kreme od 200 ml je 35,90 kuna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here