Objavljen preliminarni program trećeg izdanja DIABLOGA

Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije - Mike Arens - sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik

Mike Arens

DIABLOG, konferencija koja se bavi blogerima i influencerima i koja će se održati 21. studenog u Zagrebu, na stranici diablog.hr objavila je preliminarni program. Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens. Mike je sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom @mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorific i kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja društvenim mrežama.

DIABLOG i ove godine provodi istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža DIABLOG Facebook i Instagram. Ove ćemo godine temeljem istraživanja ponovno odabrati i najbolje blogere i brendove, od kojih su lani nagrađeni Avon, Dukat, Essence i adidas.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here