Revitalizacija Westgate Shopping Cityja

U proteklim tjednima u Westgateu su vrata otvorili trgovina obućom ShoeSelection, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi, i to u obliku flagship storea

Westgate Shopping City se revitalizira, otvaraju se nove trgovine i restorani te zabavni sadržaji, rečeno je u srijedu na druženju s novinarima povodom predstojećeg vikenda tijekom kojeg će biti obilježen 9. rođendan trgovačkog centra. Među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su vrata otvorili trgovina obućom ShoeSelection, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi, i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj, te knjižara AB Bookshop. Restoran će uskoro otvoriti i AliKebaba, a ponudu će obogatiti i novi burger shop te kafići.

“Ovaj odgovoran posao preuzeli smo prije šest mjeseci i u dogovoru s danas isključivim vlasnikom napravili koncept revitalizacije Westgatea”, istaknuo je Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City). Dodao je kako za operativno upravljanje centrom angažiran Denis Čupić i njegova tvrtka F.O. / Grupe te da dosadašnje brojke posjećenosti i potrošnje pokazuju da idu u dobrom smjeru.

Denis Čupić iz F.O. / Grupe predstavio je nove trgovine, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje te se osvrnuo na prve promjene koje su napravljene: “Westgate se do sada komunicirao kao centar visoke mode i zagrebački centar. Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču, i stanovnicima područja oko Westgatea – sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja, a s izmjenom gastronomije u Centru, otvaranjem dječjeg kina i kuglane – Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj”, rekao je Čupić.

Na Westgate Press Dayu je također istaknuto da su troškovi tekućeg poslovanja Westgate Shopping Cityja smanjeni, mnogi dobavljači promijenjeni, a u nabavi je danas pravilo da se ide kod konačnog ponuđača. “Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im planove, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”, dodao je Čupić.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here