Za pravu igračku potrebna je prava baterija

Svjetski poznati brend baterija Duracell podsjetio je roditelje da pri božićnom darivanju najmlađih treba osigurati i najbolje baterije za željene igračke

Duracellov omiljeni ružičasti zec u zagrebačkom je City Centru West djeci i roditeljima još jednom pokazao kako je za pravu igračku potrebna prava baterija.

“Mnogo vremena trošimo za odabir pravog poklona, posebice kada je riječ o darovima za najmanje članove obitelji, no osim elementa iznenađenja potrebno je osigurati i da igračke pravilno funkcioniraju. Tu na scenu stupa Duracell kao vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji alkalnih baterija, čija dugotrajnost jamči da će se vaše dijete zabavljati s poklonjenom igračkom još dugo, dugo nakon Božića”, poručio je Tomica Radošević iz tvrtke Atlantic trade koja je ekskluzivni distributer Duracella za Hrvatsku.

Mali posjetitelji Duracellovog događanja koji su, uz navijanje prisutnih roditelja i voditeljice Ide Prester, vozili pripremljene autiće na baterije i na licu mjesta iskušavali koliko Duracell baterije pružaju vremena i energije za igru. Za male vozače pripremljene su i posebne nagrade.

Zabavne promocije će se održati i na sljedećim lokacijama:

· Avenue Mall 08.12.2018 od 10 do 20h
· Avenue Mall 09.12.2018 od 10 do 20h

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here