Green&More lansirao novu liniju proizvoda

Hrvatski proizvođač poznatog ekoproizvoda Liquid Sun dodatka prehrani od mlade zelene pšenice predstavio je novu liniju proizvoda: Green&More RAW aktiviranih kolačića

Ana Marušić Lisac, Ivana Stavljenić i Jadranka Boban Pejić

Nakon 10 godina ekoposlovanja, tvrtka Green and more predstavila je novu i jedinstvenu liniju prehrambenih proizvoda iznimne vrijednosti i kvalitete okrunjenu certifikatima. Ovaj je hrvatski proizvođač već poznatog ekoproizvoda Liquid Sun dodatka prehrani od mlade zelene pšenice, predstavio novu liniju proizvoda: Green&More RAW aktiviranih kolačića, koji su i nositelji prestižnih certifikata kao oznaka dodane vrijednosti i kvalitete.

Ujedno je obilježena i deseta obljetnica njihovog ekodjelovanja na hrvatskom tržištu, a organiziran je i panel na temu predstavljanja osnovne premise tvrtke – kvaliteta bez kompromisa na kojem su sudjelovale Ivana Stavljenić iz tvrtke Green and more, Jadranka Boban Pejić iz Biovege te Ana Marušić Lisac iz Biotechnicona. Nova linija proizvoda – RAW aktivirani kolačići, kao i svi ostali proizvodi tvrtke, prerađuju se na temperaturi do 40 Celzijevih stupnjeva kako bi se očuvala nutritivna vrijednost sirovina. Dostupni su u tri okusa pomno izbalansiranih mješavina organskog voća, oraščića i začina.