Spar tijekom prosinca snižava cijene više od 2000 artikala

Među artiklima koji će biti sniženi tijekom cijelog prosinca nalazi se dio asortimana za pečenje kolača. Sniženo je i više od 500 igračaka, a neke su cijene igračaka niže i do 50 posto

66
SPAR Karlovac

Trgovački lanac Spar Hrvatska tijekom prosinca za svoje je kupce pripremio niz akcijskih ponuda koje osiguravaju popuste za više od 2000 proizvoda. Popusti se većinom kreću od 20 i 30 posto. Za početak, objavili su iz ovog trgovačkog lanca, šećer je u subotu, 1. prosinca, snižen 42 posto na 3,15 kuna po kilogramu.

Među artiklima koji će biti sniženi tijekom cijelog prosinca nalazi se dio asortimana za pečenje kolača. Sniženo je i više od 500 igračaka, a neke su cijene igračaka niže i do 50 posto. Do kraja prosinca traje i sniženje na veliki asortiman poklona. Priprema se i posebna akcija s izborom božićnih delicija. Sve ove akcije kupci mogu pronaći u redovnim akcijama SPAR-a i posebnim tematskim katalozima.

Dodatno, idući tjedan počinje i posebna akcija sa skupljanjem bodova koja će kupcima omogućiti da ostvare dodatni popust do 20 posto na ukupnu kupovinu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here