Lansiran Amazon for Teens

Kada tinejdžer naruči na povezani roditeljski račun stiže obavijest u kojoj se traži odobrenje ili odbijanje narudžbe. Roditelji osim toga mogu limitirati potrošnju na djetetovom računu što znači da se narudžbe do određenog iznosa odobravaju automatski

Amazon je lansirao novi program koji maloljetnicima u dobi od 13 do 17 godina omogućuje kupnju u tom online dućanu. “Amazon for Teens” omogućuje tinejdžerima da kreiraju odvojeni osobni Amazon račun povezan s roditeljskim putem kojeg samostalno mogu surfati, čitati preporuke i naručivati, objavljeno je iz Amazona.

Jednom kada naruče, na povezani roditeljski račun stiže obavijest u kojoj se traži odobrenje ili odbijanje narudžbe. Roditelji osim toga mogu limitirati potrošnju na djetetovom računu što znači da se narudžbe do određenog iznosa odobravaju automatski.

“Tinejdžeri mogu uživati u Prime Shippingu, pregledavati tisuće filmova i video materijala putem Prime Videa te igrati igre putem Twitch Primea bez dodatnih troškova”, objavili su iz Amazona.