Pevec podiže naknadu za novorođenče na 4.000 kuna

Zaposlenici Peveca u 2018. godini obogatili su tvrtku za 71 novorođeno dijete, za što im je tvrtka isplatila 3.300 kuna što je ukupno 234.300 kuna

Tvrtka Pevec donijela je odluku o povećanju naknade za novorođenče na 4.000 kuna u 2019. godini te time omogućila nabavku osnovne opreme za što ugodnije prve mjesece.

“Svi pamtimo prve mjesece roditeljstva kao jedan od najljepših perioda odrastanja i razvoja naše djece, ali isto tako znamo da je potrebno imati značajna novčana sredstva za opremanje prostora i osnovnih potreba novorođenčeta”, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević te dodao da ih je odluka Vlade Republike Hrvatske o povećanju neoporezive naknade za novorđenče dodatno motiviralo da zaposlenicima povećaju naknadu.

Također, predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević naglasio je kako tvrtka Pevec veliku pažnju posvećuje aktivnostima u zajednici i prepoznaje svoju odgovornost za razvoj društva te dodaje: “Smatramo da će ovih 4.000 kuna našim zaposlenicima uvelike olakšati nabavku osnovnih stvari za novorođenče”.

Zaposlenici Peveca u 2018. godini obogatili su tvrtku za 71 novorođeno dijete, za što im je tvrtka isplatila 3.300 kuna što je ukupno 234.300 kuna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here