Brand Leader Award Gordanu Žurgi iz HŽ Carga

Nagrada Brand Leader Award dodjeljuje se temeljem niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost te visoki stupanj tržišne prepoznatljivosti

Zbog izuzetnog osobnog doprinosa u razvoju transportnog tržišta jugoistočne Europe, direktoru HŽ Carga Gordanu Žurgi dodijeljena je nagrada Brand Leader Award na konferenciji Transport i logistika Jugoistočne Europe i Dunavskog regije – TIL 2019 održanoj u Beogradu.

Na konferenciji, koja je okupila više od 400 sudionika, sudjelovali su visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja te značajni predstavnici 150 vodećih kompanija iz područja prijevoza i logistike zemalja jugoistočne Europe i dunavske regije, EU-a, Turske, Rusije i Azerbejdžana. Konferencija je kreirana kao platforma za poslovno povezivanje, pronalazak optimalnih poslovnih rješenja za održivi razvoj transportne i logističke infrastrukture kao ključnog faktora ekonomskog napretka zemalja jugoistočne Europe i dunavske regije.

Nagrada Brand Leader Award dodjeljuje se temeljem niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost te visoki stupanj tržišne prepoznatljivosti. Također, dodjeljuje se s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija te pojedinaca koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju visoke standarde i unaprjeđuju tržište te doprinose razvitku gospodarstva i kreiranju konkurentnog tržišnog imidža regije.

Preuzimajući nagradu, Gordan Žurga zahvalio je organizatoru i svojim suradnicima na podršci te izrazio zadovoljstvo što je njegov rad prepoznat. Dodatno, istaknuo je kako dobivena nagrada obvezuje na kontinuirano unaprjeđivanje razine profesionalnosti i stručnosti u radu.

Gordan Žurga, magistar je ekonomskih znanosti i diplomirani inženjer elektrotehnike s više od 15 godina radnog iskustva u tehničkom i društvenom području, poljima elektrotehnike, tehnologije prometa i transporta te ekonomije. Od početka karijere, na rukovodećim i vrlo odgovornim pozicijama, uspješno razvija strategiju poslovanja i unaprijeđivanje profita poduzeća, kroz implementiranje efikasnih prodajnih strategija, inovativnih ideja, uz proaktivan stav i težnju ka iznimnom profesionalizmu.