Otkrijte nove trendove u franšiznom poslovanju na sajmu Franchise Expo Paris

Najveća međunarodna sajamska izložba posvećena franšiznom poslovanju na rasporedu je od 17. do 20. ožujka u Parizu

Franchise Expo Paris na putu je da ostvari još jedno uspješno izdanje s više od 560 izlagača (uključujući više od 480 brendova), 140 izlagača koji se predstavljaju po prvi put pri čemu će gotovo 90 poslovnih sektora biti zastupljeno u sklopu programa manifestacije.

Očekuje se kako će izložbu posjetiti oko 35.000 investitora, start-upova i trgovaca koji će i ove godine tražiti dobre poslovne ideje oko kojih bi mogli izgraditi uspješan poduzetnički pothvat.

Sajam Franchise Expo Paris ima zanimljivu ponudu franšiza u sektoru trgovine, prehrane i distribucije. U ovom segmentu nudi se 40 poznatih svjetskih marki.

Na sajmu su prisutni i poznati maloprodajni lanci Auchan, Carrefour, Casino, Système U i Les Mousquetaires koji će zainteresiranima za preuzimanje njihove franšize rado pojasniti sve uvjete i kriterije. Osim njih, u sektoru BIO prehrane imamo franšizere kao što su L’Eau Vive, Naturalia, La Vie Claire i Les Comptoirs De La Bio, a snažno je zastupljen i segment distribucije i trgovine vinima te čokoladnim i pekarskim proizvodima.

Na ovogodišnjoj izložbi predstavljaju se i poznati specijalizirani proizvođači i distributeri čaja – Dammann Frères i Betjeman and Barton te macarons kolačića – Thé & Beauté By Ladurée.

Hrvatske bi posjetitelje mogle zanimati i trgovine koje nude prehrambene proizvode u rinfuzi poput La Mesure koja kupcima nudi mogućnost da kupe točno onoliko koliko žele.

Ovakvi bi franšizni koncepti mogli biti iznimno interesantni za hrvatsko tržište, a sajam Franchise Expo Paris izvrsna je prilika za ugovaranje franšizne suradnje, poslovnog koncepta koji bilježi sve veći rast na svjetskom tržištu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here