Otvoren Tommy u Segetu

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od više od 500 četvornih metara Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica "Bobis" s dnevno svježim pekarsko-slastičarskim proizvodima

Dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio je novi supermarket u Segetu Donjem, na adresi Ulica hrvatskih žrtava 44. Supermarket je opremljen po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene, a nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti.

Novi Tommy u Segetu će obogatiti trgovačku ponudu na širem području grada Trogira gdje je prepoznatljivi Tommyjev koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača.

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od više od 500 četvornih metara Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica “Bobis” s dnevno svježim pekarsko-slastičarskim proizvodima. Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta. U novom supermarketu posao je našlo 18 djelatnika.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommyja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je ovaj trgovački lanac već nekoliko godina tržišni lider.