Sarajevska pivara proslavila 155 godina postojanja

Sarajevska pivara tijekom ove godine podržava 200 društveno odgovornih, kulturnih i sportskih projekata, a na tržište je plasirala dva nova proizvoda brenda Lejla voda ljubavi, te novu liniju bezalkoholnih sokova Joys

Sarajevska pivara, kao najstarija tvornica u Bosni i Hercegovini, organizirala je proslavu povodom 155 godina postojanja. “Ovo je veliki jubilej za Sarajevsku pivaru, ali i za našu zemlju, jer osnivanje Sarajevske pivare predstavlja početak industrijalizacije u Bosni i Hercegovini. U Pivari su radile generacije Bosanaca i Hercegovaca i tijekom svih ovih godina nikada nije prestajala s proizvodnjom. Sarajevska pivara je stoljeće i pol prisutna u svakom segmentu razvoja BiH – privrednom, kulturnom i društvenom, i ponosni smo da i danas, kroz podršku različitim projektima i institucijama, doprinosimo razvoju naše zemlje”, rekla je Melisa Sefer, direktorica odnosa s javnošću tvrtke.

Ovom prilikom je predstavljena i kampanja “Priče s našeg izvora” koju čini serijal priča o različitim događajima u povijesti zemlje, a koji su na različite načine povezani sa Sarajevskom pivarom.

Sarajevska pivara tijekom ove godine podržava 200 društveno odgovornih, kulturnih i sportskih projekata, a na tržište je plasirala dva nova proizvoda brenda Lejla voda ljubavi, te novu liniju bezalkoholnih sokova Joys.