3-retail-it-summit-midiTvrtka Retail Media organizira 12. listopada 2011. godine u Zagrebu treći po redu Retail IT Summit koji će okupiti predstavnike maloprodajne industrije iz Hrvatske i regije, kao i svjetske stručnjake s područja informacijskih tehnologija u maloprodaji.

Zainteresiranost za trendove povećanja profita i optimizaciju troškova okuplja veliki broj sudionika na svakom našem događaju, navode iz Retail medije, bilo da je organiziran u Hrvatskoj, Srbiji ili Dubaiju – trgovci žele biti informirani o tehnologijama koje će ne samo ubrzati i automatizirati procese, već donijeti i “dolar” više. To je upravo glavna ideja na kojima se temelje naši događaji, dodaju organizatori.

Ove godine se očekuje veliki broj sudionika. Specijalni gost na ovogodišnjem skupu bit će Andrija Derežić, IT direktor Mercatora, koji će približiti koncepte Checkout automatizacije i predstaviti najveće prednosti self-checkout-a, self-skeniranja i upravljanja cash menadžmentom. Galleria RTS, Datalogic Mobile, Compex Systemhaus, Citizen Europe, Argox, Unitech, IBM, samo su neke od tvrtki koje će također sudjelovati na Retail summitu.

Na skupu se očekuje veliki broj najvećih hrvatskih i međunarodnih trgovaca kao što su Mercator, Konzum, Gavrilović, Kozmo, dm-drogarie markt, Kaufland, Metro Cash&Carry, Kerum, Lidl, Spar, Boso i drugi.

Retail IT Summit održava se u hotelu Antunović, a glavne teme skupa su: Koji su najnoviji trendovi u maloprodajnoj industriji danas? Kako implementirati najnovije tehnologije u poslovne procese? Kako povećati profit optimizacijom troškova i povećati prodaju? Gdje upoznati prave ljude u maloprodajnoj industriji i osigurati idealnu bazu za definiranje i implementaciju novih izazova Hrvatske maloprodajne industrije?

Više o Retail IT Summitu i mogućnostima prijave doznajte ovdje.