5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK počinje u Osijeku

rostiljada105_GRZ_010515PIK Vrbovec i ove je godine glavni sponzor najvećeg natjecanja za majstore i majstorice roštilja, koji misle da upravo njihov tajni recept ima najviše šansi za pobjedu i osvajanje prestižne nagrade “Zlatni ćevap”.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, koje je ujedno i najveće kulinarsko natjecanje na otvorenom, ove će godine posjetiti 5 gradova:

8.5. Osijek (Tvrđa) od 10 sati
14.5. Zagreb (Jarun) od 12 sati
21.5. Zadar (Riva) od 12 sati
28.5. Umag (Nova obala) od 12 sati
4.6. Jastrebarsko (Perivoj) od 12 sati
18.6. Zagreb (Bundek) FINALE od 14 sati

Loše vrijeme pomaklo je za tjedan dana službeni početak sezone roštiljanja pa će se tako prva roštiljada održati u nedjelju, 8. svibnja u Osijeku s početkom u 10h sati na Tvrđi, dok je već tradicionalno finale roštiljade planirano za subotu, 18. lipnja u Zagrebu, s početkom u 14 sati.

O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, koji priprema i brojne zanimljive radionice. Posjetitelji će osim u bogatom gastro-edukativnom programu moći uživati i u bogatom zabavnom programu gdje ih čekaju brojne zanimljive nagradne igre, degustacije te poznati glazbeni izvođači i specijalni gosti, a za bogat zabavni program zadužen je svima dobro poznat – Frano Ridjan.

Ne propustite roštiljadu u svom gradu i dopustite da vam netko drugi pripremi i servira ručak – te sve pospremi nakon toga. Budete dio odlične atmosfere, opustite se s obitelji i prijateljima i uživajte u Volim roštilj delicijama po vrlo pristupačnim cijenama.