9. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL9

Svrha je konferencije okupiti studente, znanstvenike i praktičare zainteresirane za rad, istraživanje i promišljanje poduzetništva, dok je glavni cilj svim sudionicima omogućiti da međusobnom interakcijom i umrežavanjem identificiraju i razmijene praktična i znanstveno dokazana rješenja koja podržavaju poduzetništvo

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, organizira 9. Međunarodnu konferenciju o učenju za poduzetništvo – ICEL9. Konferencija će se održati u Hotelu Antunović 15. studenog 2019. godine, a glavna je tema: Nove perspektive u istraživanju, obrazovanju i praksi poduzetništva.

Tradicionalno, ICEL se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović te uz pokroviteljstva brojnih ministarstava i drugih javnih tijela. Svrha je konferencije okupiti studente, znanstvenike i praktičare zainteresirane za rad, istraživanje i promišljanje poduzetništva, dok je glavni cilj svim sudionicima omogućiti da međusobnom interakcijom i umrežavanjem identificiraju i razmijene praktična i znanstveno dokazana rješenja koja podržavaju poduzetništvo.

Svoje će poduzetničko iskustvo s gostima podijeliti glavni ovogodišnji govornici – Vitomir Tafra, mag. oec, predsjednik uprave EDUCATI grupe i Aleksandar Gavrilović, jedan od osnivača game development studija Gamechuck. Naši govornici podijelit će s posjetiteljima konferencije svoje bogato poduzetničko iskustvo u privatnom sektoru.

Kroz atraktivne panele izlagača i stručnjaka iz ovog područja svi sudionici imat će priliku čuti novosti i zanimljivosti u vezi trendova u poduzetništvu i obrazovanju za poduzetništvo, o financijskom i upravljačkim aspektima poduzetništva te o perspektivi poduzetništva kroz prizmu marketinga, turizma i društveno odgovornog poslovanja.

Više o konferenciji i mogućnostima sudjelovanja dostupno je na www.icelconf.eu.
Poduzetništvo i poduzetnici od ključne su važnosti za dugoročni razvoj i rast naše ekonomije, kao i za zdravlje i prosperitet društva, a upravo Visoka škola Nikola Šubić Zrinski suvremenim obrazovnim i istraživačkim pristupom studentima omogućava vrhunsko poduzetničko obrazovanje i promiče suvremeni obrazovni i istraživački pristup (dualno poduzetničko obrazovanje – teorija i praksa). Detalje pogledajte na  www.zrinski.org/nikola.