S približavanjem ljetnih dana i godišnjih odmora, sve se više pažnje posvećuje izgledu i tjelesnoj formi, a najčešće se tijekom svibnja i lipnja počinje s bavljenjem nekom fizičkom aktivnošću kako bi oblikovali svoje tijelo.

Između mnogih sportova i oblika rekreacije, mnogi će se rado odlučiti za trčanje, koje oblikuje sve mišiće tijela, brzo vraća kondiciju, a pogodno je za unutarnje, ali i vanjske prostore.

Adidas outlet u Outletu Sveta Helena svim ljubiteljima trčanja do 1. lipnja poklanja veliko iznenađenje – dodatan popust od 30 posto na već snižene outlet cijene muške i ženske obuće za trčanje.

obuca-za-trcanje-slika-1Za pripadnice nježnijeg spola adidas preporučuje adiStar Solution, tenisice kompatibilne s uređajem MiCoach, u vječno trendy bijeloj boji i prepoznatljivim adidasovim znakom u ženstvenoj ljubičastoj boji.

Udobne i izdržljive, pogodne su za duge rute u omiljenim parkovima ili stazama uz rijeku, a odličan su izbor za sve ljubiteljice trčanja koje i pri svojoj omiljenoj aktivnosti žele biti u trendu. U sklopu adidasove akcije cijena ovog modela je 517,30 kuna (prije 1069,00 pa 739,00 kuna).

obuca-za-trcanje-slika-3Za muškarce koji više vole trčanje od znojenja u teretani kao stvorene su tenisice adiStar Solution, kompatibilne s uređajem MiCoach, u bijeloj boji s plavim detaljima.

Lagane, ali opet namijenjene ozbiljnim rekreativcima, nude čvrstu potporu stopalu prilikom trčanja, no istovremeno su udobne za nošenje i za one najizbirljivije. Ovaj je model u adidas outletu dostupan po cijeni od 517,30 kuna (prije 1.059,00 pa 739,00 kuna).

obuca-za-trcanje-slika-2Model Marathon 10 W, tenisice kompatibilne s uređajem MiCoach, adidas je namijenio ponajprije onima koji trče na duge staze, kako im i sam naziv kaže.

Osigurat će pravilan položaj stopala i zglobova, mrežast materijal omogućit će koži stopala da diše, a dodatni jastučići jamče udobnost i pri najvećim naporima. Ove se tenisice u adidas outletu može pronaći po cijeni od 419,30 kuna (prije 879,00 pa 599,00 kuna).

obuca-za-trcanje-slika-4Crno-sivo-bijela kombinacija boja modela Equipment 10 M oduševit će pobornike trčanja koji i tijekom sportske obuće ne pristaju na kompromis kad je riječ o stilu, ali i kvaliteti.

Brojne napredne tehnologije koje adidas koristi pri izradi ovog, ali i drugih modela tenisica, osiguravaju udobnost prilikom nošenja i sigurnost stopala i zglobova prilikom trčanja, bez obzira na to je li riječ o trčanju na traci ili u prirodi.

Zahvaljujući dodatnom popustu od 30 posto na već sniženu cijenu, ove se tenisice u adidas outletu mogu kupiti po cijeni od 405,30 kuna (prije 839,00 pa 579,00 kuna).