Da je užitak u vrhunskom pivu moguć i tijekom najzahtjevnijih aktivnosti dokazali su Mario Petreković i Domagoj Jakopović Ribafish, koji su uspješno svladali zadatke avanturističkog parka Rizvan City i pritom uživali u osvježavajućem okusu omiljene Žuje, u bezalkoholnom pivu Ožujsko Cool.

mario-petrekovic-domagoj-jakopovic-ribafish-003Mario Petreković i Ribafish potražili su osvježenje u parku prirode Velebit, gdje su posjetili jedinstveni avanturistički park Rizvan City i iskušali svoje sposobnosti u nizu disciplina poput penjanja na umjetnu stijenu, streličarstva, spuštanja niz tzv. zip line i vožnje quad vozilima po nepristupačnim velebitskim putovima. Pritom se ovi deklarirani ljubitelji piva nisu morali odreći svog omiljenog osvježavajućeg napitka, popularne Žuje. S obzirom na zahtjevne zadatke, Mario i Ribafish osvježavali su se bezalkoholnim pivom Ožujsko Cool.

Bez obzira na to što se radi o bezalkoholnom pivu, Ožujsko Cool vrhunsko je pivo prepoznatljiva okusa omiljene Žuje te je najbolje rješenje za užitak u pivu u situacijama kada konzumacija alkohola nije dopuštena ili prikladna.

Ožujsko Cool najpopularnije je i najprodavanije domaće bezalkoholno pivo, lansirano 2002. godine, i danas zauzima više od 50 posto segmenta bezalkoholnog piva u Hrvatskoj.

Svoju popularnost ponajprije zahvaljuje beskompromisnom i punom okusu najomiljenijeg domaćeg piva – Žuje. Bez obzira na situaciju, bilo to bavljenje sportom ili drugim svakodnevnim zadacima, Ožujsko Cool pravo je rješenje za sve odgovorne osobe koje se ne žele odreći beskompromisno dobrog okusa vrhunske Žuje.

U to su se imali priliku uvjeriti i cool avanturisti Mario i Ribafish koji su, uz uživanje u osvježavajućem okusu omiljenog piva, uspješno savladali zahtjevne adrenalinske zadatke, zbog čega su imali dodatan razlog za proslavu uz roštilj i naravno – Ožujsko Cool!

Promotivna objava