agrokor-cibonin-toranj-midiČlanice Agrokor koncerna i dosad su povremeno surađivale s agencijama Digitel komunikacija, no sada se želi ta suradnja intenzivirati i proširiti na cjelokupni spektar djelatnosti Digitel komunikacija, kao i na tržišta izvan Hrvatske

Agrokor koncern i Digitel komunikacije potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji kojim Digitel komunikacije postaju partner Agrokor koncerna u realizaciji komunikacijskih i marketinških aktivnosti i proizvodnji medijskog sadržaja, priopćile su danas dvije tvrtke.

Tvrtke članice Agrokor koncerna u prošlosti su povremeno surađivale s pojedinim agencijama Digitel komunikacija, no, temeljem potpisanog ugovora u narednom razdoblju međusobna suradnja želi se intenzivirati i proširiti na cjelokupni spektar djelatnosti Digitel komunikacija, kao i na tržišta izvan Hrvatske, navodi se u zajedničkom priopćenju.

Prenosi se i izjava predsjednika Uprave Agrokor koncerna Ivice Todorića kako taj poslovni sustav za svoje partnere i suradnike uvijek bira one za koje vjeruju da su najbolji u svom području i mogu na najefikasniji način podržati poslovne ambicije Agrokora.

“Digitel komunikacije, kao uspješan poduzetnički projekt izgrađen na hrvatskim resursima i znanju, koji je svoju kvalitetu potvrdio postignutim rezultatima i brojnim uspješno realiziranim projektima logičan su izbor za Agrokor”, rekao je Todorić povodom potpisivanja ugovora s Digitel komunikacijama.

Predsjednik Uprave Digitel komunikacija Aljoša Roksandić ističe da su ponosni na postizanje dogovora s Agrokorom o strateškoj suradnji te kako veličina koncerna, širina i kvaliteta Agrokorovog portfelja brendova pruža izvanredne mogućnosti suradnje na širokom području na kojem Digitel komunikacije djeluju. (H)