Alnatura proizvodi od sada u Billa i Bipa trgovinama

vizual zdijelica_billa+bipaBilla i Bipa Hrvatska od kraja ožujka 2016. obogatile su i proširile ponudu zdravih prehrambenih proizvoda cjelokupnim asortimanom visokokvalitetnih organskih proizvoda marke Alnatura, koji potječu iz strogo kontroliranog ekološkog i 100% organskog uzgoja.

S obzirom na to da su ovim trgovačkim lancima želje kupaca uvijek na prvom mjestu, uvođenje Alnaturinih proizvoda na police Bille i Bipe nastalo je kao rezultat novih investicija, unaprijeđenog načina poslovanja i visokih standarda koji su fokusirani na novu ponudu kvalitetnih proizvoda.

“Billa ima trenutno 61 supermarket, a Bipa 78 drogerija u Hrvatskoj, rastemo i razvijamo se u skladu s trendovima i željama naših kupaca. Zadovoljstvo kupaca prvi je zahtjev. Kao što već naši kupci znaju Billa nudi širok izbor svježih i povoljnih svakodnevnih namirnica, dok se u Bipi može pronaći sve što je potrebno za savršen i mirisan izgled kao i za blistav dom. Od sada s Alnaturom i u Billi i u Bipi možete pronaći sve za zdravi obrok. Izuzetno smo ponosni da zajedno u trgovinama Bille i Bipe možemo ponuditi više od 300 omiljenih Alnatura proizvoda. Alnatura je sinonim za kvalitetnu BIO hranu, provjerene nutritivne vrijednosti i punog okusa”, ističu iz Uprave Bille i Bipe Hrvatska.

Alnatura proizvodi zasnivaju se na ekološkim principima proizvodnje, što znači da je riječ o namirnicama na kojima nisu korištena kemijska sredstva poput umjetnih gnojiva, pesticida, aditiva i medicinskih proizvoda. Takvim uzgojem štiti se okoliš, a organska hrana je ujedno i visokofunkcionalna jer sadrži 10-50% više funkcionalnih sastojaka od klasično uzgojene hrane.

I u odabiru zaslađivača Alnatura slijedi posebna pravila, pa se u Alnaturinim proizvodima umjesto umjetnih zaslađivača upotrebljavaju prirodne alternative poput djelomično prerađenog šećera trske ili sirupa agave ili javora.

Mnoge prehrambene namirnice same po sebi donose vlastiti, prirodni šećer u proizvod, pa su tako Alnaturine kašice od jabuke potpuno bez šećera i u staklenci se nalazi 100% eko voće.

Svi Alnatura proizvodi podliježu strogim njemačkim i europskim standardima kvalitete i kontrole. Proizvodi se ispituju u nezavisnim, stručnim laboratorijima kako bi bili sigurni da su svi sigurni, zdravi i zadovoljni.

Tako Alnatura olakšava našu svakodnevnu odluku da se hranimo zdravo. Veliki izbor raznolikih Alnatura organskih proizvoda može biti i izvrsna inspiracija za svakodnevni meni.

Ponuda Alnaturinih proizvoda od sada se tako može pronaći u 36 Billa supermarketa, od kojih svaki uključuje ponudu od preko 10.000 raznih proizvoda, kao i u ukupno 78 Bipa drogerija, koje se mogu pohvaliti ponudom od gotovo 8000 artikala međunarodnih robnih marki.

PROMO