Ana Štebih Pinjuh nova direktorica marketinga Zagrebačke pivovare

U Zagrebačku pivovaru Štebih Pinjuh dolazi s pozicije direktorice marketinga i razvoja u Ledu gdje je provela četiri godine i bila odgovorna za razvoj brendova s naglaskom na marketinšku komunikaciju, razvoj i daljnji rast poslovanja kompanije

Ana Štebih Pinjuh od 16. ožujka ove godine nova je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Na ovoj poziciji zamijenila je Ivana Šuvara koji je preuzeo funkciju strateškog direktora za brendove i portfelj za CEE regiju u Molson Coors grupaciji.

U Zagrebačku pivovaru Štebih Pinjuh dolazi s pozicije direktorice marketinga i razvoja u Ledu gdje je provela četiri godine i bila odgovorna za razvoj brendova s naglaskom na marketinšku komunikaciju, razvoj i daljnji rast poslovanja kompanije. U Ledo Ana Štebih Pinjuh stigla je iz Zvijezde gdje je s pozicije rukovoditelja brand managera ubrzo napredovala do pozicije direktorice marketinga i bila zadužena za tri tržišta – Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Karijeru je započela u Henkelu kao pripravnica 2004. godine.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom tima Zagrebačke pivovare. Okružena sam sjajnim kolegama s kojima je užitak raditi na razvijanju najjačih pivskih brendova u Hrvatskoj. Već sada mogu reći da sam iznimno ponosna na sve što smo u mom kratkom stažu u pivovari uspjeli napraviti u ovim izazovnim okolnostima. Radujem se svim novim projektima i svemu što nam slijedi”, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, nova direktorica marketinga tvrtke.

Iz kompanije ističu da će Anino kvalitetno i bogato iskustvo koje je stekla u velikim i snažnim kompanijama uvelike doprinijeti poslovanju Zagrebačke pivovare.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!