Anamaria kava u novom premium selection izdanju

Na tržištu možete pronaći novu Anamaria premium selection kavu najfinije kvalitete i karakterističnog Minas okusa, spravljenu po posebnoj recepturi

Kava je više od napitka, ona je dio svakodnevnog rituala, pokreće nas i razbuđuje, daje nam potrebnu energiju za sve obaveze užurbanog života, uz nju se družimo i opuštamo. U kategoriji kave među konzumentima je još uvijek najomiljenija mljevena crna kava koja se priprema na klasičan način u domaćinstvu. Prema željama i potrebama potrošača Anamaria je razvila novi premium proizvod. Na tržištu možete pronaći novu Anamaria premium selection kavu najfinije kvalitete i karakterističnog Minas okusa, spravljenu po posebnoj recepturi.

Pomno odabrana i selektirana zrna najboljih sorti kave, pržena i mljevena u visoko kontroliranim uvjetima pod budnim okom tima stručnjaka. Premium selection kava pakirana je u vakuum ambalaži koja uvelike pridonosi očuvanju okusa, mirisa, boje i dugotrajnosti proizvoda. Već pri samom otvaranju ambalaže osvojit će vas opojan i snažan miris pržene kave. Njezina izuzetno kremasta pjena i punoća okusa učinit će svako ispijanje šalice posebnim doživljajem. Ovaj se proizvod na tržištu ističe i po svojoj veličini jer dolazi u vakuumiranom izdanju od 500 grama.

Zbog svoje premium kvalitete i praktičnog pakiranja, idealna je za upotrebu u domaćinstvu, kao i za poklon najmilijima. Novi se proizvod može pronaći na policama svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te u manjim dućanima. Neprestana briga i napori koji se ulažu u sve Anamaria proizvode preneseni su i u ovo premium selection izdanje namijenjeno pravim poznavateljima i ljubiteljima vrhunske crne kave. Potrebno je samo prepustiti se bogatoj aromi i raskošnom mirisu te punom okusu ovog omiljenog napitka. Priuštite sebi i svojim najmilijima jedinstveno iskustvo uživanja u novoj Anamaria premium selection kavi.