obitelj-vuckovac-i-julijana-matanovicTvrtka Anamarija Company svečano je obilježila svoju 25 godišnjicu postojanja i uspješnog poslovanja u prisustvu brojnih poslovnih partnera te poznatih osoba iz svijeta glazbe, filma i književnosti.  

Slavljenički domjenak održao se u zagrebačkom klubu Matis te okupio oko 200 uzvanika koji su se mogli prisjetiti svih najznačajnijih događanja iz bogate povijesti ove tvrtke. Ujedno, povodom obilježavanja 25 godišnjice tvrtka Anamaria Company predstavila je novu televizijsku kampanju.

Slavljenički događaj otvorila je Anamaria Vučkovac, voditeljica prodaje Anamarija Company, a uzvanike je zanimljivim ulomcima iz knjige „I na početku  i na kraju bijaše kava“ zabavljala naša poznata književnica Julijana Matanović.

“Ponosni smo što je proteklih 25  godina prepoznata kao vodeći proizvođač i distributer kave na domaćem tržištu. Ono što nam osigurava mjesto vodećeg jest znanje koje ugrađujemo u odnos s klijentima pružajući im na taj način dugoročno i pouzdano partnerstvo. Vjerujem da će naših narednih 25 godina biti još uspješnije”, izjavila je Ruža Vučkovac, direktorica tvrtke Anamarija Company.

Dugogodišnja prisutnost i jedno od vodećih mjesta na hrvatskom i regionalnom tržištu kave ostvareni su kroz kontinuirani rast i razvoj te širenje na međunarodno tržište. Tvrtka Anamarija Company započela je poslovanje 1991. godine kao mala obiteljska pržionica da bi danas, 25 godina kasnije, prerasla u organizaciju koja danas broji  75 stalno zaposlenih.

Dosadašnji fokus Anamarije bila su domaćinstva, no s obzirom na vrlo visoku zastupljenost u tom segmentu i dugogodišnju čvrstu drugu poziciju na tržištu, planovi su usmjereni ka širenju HoReca kanala, dodatnoj ekspanziji na tržištu i potvrđivanju pozicije kao jednog od vodećih opskrbljivača kvalitetnom kavom na tržištu Republike Hrvatske.

U posljednje dvije godine interni kapaciteti orijentirani su prema stranim tržištima, a osvajanje dalekih prostranstava visoko kvalitetnom kavom najbolja je potvrda da je Anamaria nakon 25 godina i skromnih početaka tvrtka svijetle sadašnjosti i još svjetlije budućnosti.