Anita Boltužić Kučić članica Nadzornog odbora Zagrebačke pivovare

Dugogodišnja direktorica marketinga Zagrebačke pivovare Anita Boltužić Kučić imenovana je članicom Nadzornog odbora Zagrebačke pivovare. Ondje je zamijenila Marilen Kennington čijim je odlaskom iz društva Molson Coors završilo i članstvo u Nadzornom odboru Zagrebačke pivovare, priopćeno je iz tog proizvođača piva.

Uspješna karijera Anite Boltužić Kučić strelovito se razvijala te je do najnovijeg imenovanja obnašala više dužnosti u sektoru marketinga. Timu Zagrebačke pivovare priključila se 2002. godine kao Junior Brand Manager, a već iduće godine promovirana je na poziciju Brand Managera za Ožujsko pivo.

Godine 2005. preuzima funkciju Brand Managera za Beck’s, a 2006. postaje Marketing Manager za domaće brendove. Direktoricom marketinga Zagrebačke pivovare imenovana je 2008. godine.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatila članstvo u Nadzornom odboru Zagrebačke pivovare i sve odgovornosti koje ono sa sobom nosi. Veselim se budućim izazovima u ovoj dinamičnoj i uspješnoj kompaniji te svim poslovnim uspjesima koji su pred nama”, istaknula je povodom imenovanja Boltužić Kučić.