tisak-media-centar-apple-proizvodi-001Tisak media centri postali su ovlašteni prodavač iPad, iPod i Mac uređaja i dodataka korporacije Apple te je tim povodom u Zagrebu organizirano medijsko predstavljanje nove ponude, izvijestili su iz ovog lanca multimedijalnih knjižara.

Suradnja između Tisak medije i Apcoma, distributera Apple proizvoda, prvi je ovakav oblik suradnje u regiji kojom su Apple proizvodi postali dostupniji kupcima.

“Prošlo je vrijeme kada se na Apple proizvode čekalo po mjesec dana. Prvo ih je bilo potrebno naručiti pa potom čekati isporuku. Danas kupci žele brzu i jednostavnu uslugu, što smo im u suradnji s Tisak medijom i omogućili”, rekao je Drago Gajski, regionalni direktor Apcoma.

Marina Lorković, direktorica marketinga i razvoja Tiska, izrazila je zadovoljstvo što je Apcom prepoznao Tisak mediju kao pouzdanog partnera za prodaju vrhunskih i svjetski poznatih uređaja. “Ovo je zapravo samo još jedan od pokazatelja da je Tisak media top destinacija u svijetu multimedije. Sada svatko može isprobati kako rade popularni uređaji, ali ih i kupiti na mnogo jednostavniji način.“

Kutak s odabranim Apple proizvodima nalazi se u zagrebačkim centrima u Gajevoj ulici, Pothodniku i ulici Franje Račkoga 2a te u Tisak media centrima u Opatiji, Puli, Rovinju, Zadru, Hvaru i Dubrovniku a uskoro i drugim gradovima u Hrvatskoj. Svi Appleovi proizvodi, kao i accessories za ove uređaje, mogu se naručiti putem Tisak media webshopa te se mogu dostaviti na odabrani kiosk Tiska.

tisak-media-centar-apple-proizvodi-002U interaktivnom kutku nalazi se novi iPad koji je najpopularniji tablet jer nudi inteligentniji, jednostavniji i zabavniji način izvršavanja svakodnevnih aktivnosti.

iPad u kutku Tisak media centra spojen je na internetsku vezu te tako svatko može isprobati ovaj jedinstveni uređaj, ali i vidjeti što ima novog na Facebooku te pregledati nove vijesti.

Novi iPad koristi revolucionarni Retina zaslon te 5-megapikselnu kameru iSight i ultrabrzu bežičnu internet vezu. Osim uređaja, u Tisak media centrima mogu se kupiti i različiti dodaci za ovaj uređaj.

U ponudi Tisak medije također se nalaze iPod touch i iPod shuffle koji su najpopularniji uređaji za slušanje glazbe u svijetu. Također, u TMC-u se mogu naći i iMac računala zajedno s OS X operacijskim sustavom, iLife-om, iWork-om te profesionalnim aplikacijama, zaključuje se u priopćenju.